Vertel een vriendin 

Vertel een vriendin


Tip een bekende of deel het in je eigen netwerk!

"Laat de wereld jouw lach niet veranderen,

verander de wereld met jouw lach".


Het leven is een grote uitdaging om je te blijven groeien. Lastige situaties zijn onderdeel van het leven en het is aan ons hoe we ermee omgaan. je neem jezelf mee in elke situatie of het nu binnen je gezin is, op je werk, bij je vriendinnen etc.

Wij vrouwen ervaren niet alleen meer stress, maar onze stress houdt ook langer aan. Tot voor een aantal jaren geleden werd de werking van stress vooral bij mannen onderzocht, omdat de invloed van o.a. onze hormooncyclus een te grote invloed zou hebben op de resultaten. Ondertussen weten we dat o.a. de vrouwelijke hormoonhuishouding maakt dat we heftiger reageren op stress en stress lastiger los kunnen laten. Ook hebben wij vrouwen een andere (oer)reactie op stress. Waren mannen in de oertijd gericht op vechten of vluchten, vrouwen zorgden voor de veiligheid van hun kinderen en de gemeenschap. Wij zijn gericht op verbinden (contact maken) en verzorgen. Iets wat weinig bekent is en veel invloed heeft op hoe je stress makkelijker los kan laten.

TalentWoman helpt je graag om je te blijven ontwikkelen en je leven mooier en makkelijker te maken.

Meer weten kijk dan bij: 
Ook als je geen moeder bent en een pas op de plaats willen maken en kijken wat een passende volgende stap kan zijn in je ontwikkeling . 

Leer makkelijker je stress loslaten en ga makkelijker met lastige situaties om via Mijn relax route.