Vertel een vriendin 

Vertel een vriendin


Tip een bekende of deel het in je eigen netwerk!

TalentWoman combineert in haar aanpak degelijk onderzochte wetenschappelijke kennis met ruim 30 jaar praktijk ervaring.

Van begin af aan is er aandacht geweest voor de mens en zijn aangeboren talenten. Beginnend bij het humanisme en op dit moment vooral gericht op de positieve psychologie. 

Het belangrijkste instrument binnen TalentWoman is het TalentCompass. Deze maakt gebruik van het gedachtengoed van de Belgisch klinisch psycholoog drs. Wil de Roy. De Roy werkte ruim 35 jaar aan dit instrument dat een diepgaand inzicht geeft in de aangeboren talenten van mensen. Hij legde al een verband tussen stress en (het niet inzetten) van talenten.

Als het gaat om Stress en burnout wordt er gebruik gemaakt van de laatste inzichten omtrend het brein en zenuwstelsel. Die beide een grote invloed hebben op het ontwikkelen en loslaten van stress. We volgen de huidige ontwikkelingen op de voet en vertalen deze naar de praktijk toe.
Er is veel kennis over het werken met het onbewuste waar onze vastgeroeste patronen zich bevinden. 
Nelly (oprichtster van TalentWoman) studeerde in de jaren "80 af bij dr. J. Hellendoorn aan de Universiteit Leiden met als onderwerp "Creatief werk binnen de methode Beeldcommunicatie". 

TalentWoman is er van overtuigd dat het kennen en inzetten van talenten van groot belang zijn om gelukkig en met voldoening te leven. Talent is van groot belang om stress te voorkomen en/of te herstellen van een burn-out.  

De succesvolle aanpak heeft zijn weg ook gevonden binnen zakelijke omgevingen. Ondertussen heeft TalentWoman veel kennis en kunde verworven m.b.t. het voorkomen en oplossen van stress en burn-out bij vrouwen in het zakenleven. Als we iets in de praktijk geleerd hebben dan is het dat de omgeving (bijvoorbeeld iemands werk) veel invloed heeft op het herstellen van stress en burn-out. Daarom vinden we het belangrijk om "de zaak" te betrekken bij de oplossing.

De methode TalentWoman is UNIEK voor vrouwen die blijvend van hun stress en/of burnout af willen. En weer blij en ontspannen hun leven willen leiden. Zowel thuis als op het werk.