Vertel een vriendin 

Vertel een vriendin


Tip een bekende of deel het in je eigen netwerk!

Mijn relax route

Mijn relax route

Stress, stress, stress.

Vaak is het niet 1 ding dat stress oplevert, maar heb je in de loop van de tijd een manier van doen ontwikkeld die maakt dat je:
- niet meer ontspant
- slecht slaapt
- je om veel dingen druk maakt
- weinig zelfvertrouwen hebt
- je niet echt gelukkig voelt

Veel vrouwen zorgen veel beter voor hun gezin, baan, ouders, vriendinnen dan voor zichzelf. 
Om van je stress af te komen is het belangrijk dat je terug gaat naar jezelf, je batterij oplaadt en keuzes maakt die jou blij maken.

Je kunt pas goed voor anderen zorgen als je eerst goed voor jezelf zorgt.
Ik weet het, het is een open deur, maar het blijft voor veel vrouwen lastig.

Mijn Relax Route geeft je inzicht in wat jij nodig hebt om je stress los te kunnen laten, je batterijen weer op te laden en keuzes te maken die echt bij je passen, zonder dat je anderen tekort te doen.

Je kunt kiezen voor persoonlijke begeleiding of voor een onlinetraining.
Voor de persoonlijke begeleiding neem je contact op met Nelly ter Voert via nelly@talentwoman.nl of 06 40110795 om een afspraak te maken voor een oriëntatiegesprek.

De onlinetraining bestaat uit 8 weken, waarin je elke dag een opdracht krijgt via de mail.
Deze opdrachten helpen je stap voor stap inzicht te krijgen in wie jij bent ? waar jouw stress uit bestaat? leer je hoe je makkeijker kunt loslaten, keuzes maakt en welke stappen jij kunt zetten om dichter bij jezelf te komen en meer ontspanning en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Zodat je de leuke vrouw, lieve moeder en gezellige vriendin kunt zijn, zonder jezelf tekort te doen.

In het weekend krijg je geen opdrachten. Elke week is er een vragen uurtje waar jij en andere deelnemers vragen kunt stellen over de dingen waar je tegen aan loopt.

Bestellen