Vertel een vriendin 

Vertel een vriendin


Tip een bekende of deel het in je eigen netwerk!

Om inzicht en houvast te geven tijdens stress en burnout heeft TalentWoman het S.O.S. 3 fasen model ontworpen. 

 

Fase 1 Stevige basis; vermoeidheid en stress verminderen (je hebt eerst energie, houvast en hoop nodig om het proces aan het gaan).

Energie opbouw energie gevers en energie lekken en hoe hier mee om te gaan. Je batterij opladen op een manier die bij jou past. Zenuwstelsel kalmeren. De valkuil van hard je best doen omzeilen. Eerste inzicht in je talenten.

Contact met jezelf en je omgeving herstellen. Erkennen wat er aan de hand is. Je omgeving meenemen in je proces. Beter voor jezelf zorgen. Hoe laat je je omgeving weten wat je nodig hebt. Van snappen naar doen (en volhouden). Informatie hoe jij je talenten voor jou kan laten werken. Leren om opnieuw de signalen van je lijf en hoofd te ontvangen en hier naar te handelen.

 

Fase 2 Oorzaken aanpakken; inzicht in je dieperliggende oorzaken, hoe deze op jouw manier aan te pakken. Moeilijke dingen op een makkelijke manier aanpakken.

Lief zijn voor jezelf. Jezelf beter snappen. Inzicht in jouw manier van ontwikkelen en oplossen.  Omgaan met je emoties en gedachten. Wat als je je niet lekker voelt hoe kom je hier dan (steeds sneller) uit. Leren omgaan met de ineffectiviteit van je talenten. Omzeilen van je saboteurs. Waar maak jij je druk om (kennismaken met je kernwaardes). Je omgeving inschakelen om het vol te houden.

Boosten en verankeren van je zelfvertrouwen. Zorgen dat je het positieve gevoel uit jezelf kunt halen en niet afhankelijk bent van de complimenten van anderen. Omgaan met oude stemmen; de overtuigingen die je hebt meegekregen en bent gaan geloven. Het verschil voelen tussen je aangeboren natuurlijke talenten en aangeleerde vaardigheden. Verankeren en veerkrachtig omgaan met tegenslag en gedoe (die bij het leven horen)

 

Fase 3 Stralend leven; alles wat je geleerd en ervaren hebt toepassen en inzetten voor een fijn leven met voldoening.

Wat wil je echt. Het maken van keuzes die echt bij je passen. En die je talenten voeden. Zodat jij vanuit je kracht en met voldoening gaat leven. Weten wat voor jou belangrijk is. Interesses en kernwaardes toepassen op je keuzes. Je omgeving betrekken bij je keuzes

Flow ervaren. Leren hoe jij vanuit je flow kunt leven. Hoe je talenten je flow kunnen versterken en de kracht van de goede volgorde. In contact blijven met jezelf. Zorgen dat je stappen blijft zetten. Dat je blijft groeien en een inspiratie wordt voor je omgeving.  


Ben jij eraan toe om weer die ontspannen, blije vrouw te worden die stralend door het leven gaat.
Zet dan nu de eerste stap en plan een gratis ontmoetingsgesprek.
Vul het formulier aan de zijkant van deze pagina in en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Ja, ik wil een gratis gesprek plannen !

Vul hier je gegevens in.

* verplichte velden