Vertel een vriendin 

Vertel een vriendin


Tip een bekende of deel het in je eigen netwerk!

Boek: Mama pubert mee

Boek: Mama pubert mee

Mama pubert mee

Vergroot het zelfvertrouwen van jezelf en je puber

Het boek verschijnt eind oktober.
Wil je op de hoogte blijven meld je dan aan voor de inspiratie en verhalen mail. Klik hieronder op de knop aanmelden en vul je gegevens in.

Alvast de achterflap lezen:

Waar is de tijd gebleven dat je de beste en liefste moeder van de hele wereld was? Als moeder van een of meer pubers is het leven niet altijd makkelijk. Je krijgt regelmatig te horen wat er allemaal niet goed aa jou is en de harmonie in het gezin is ook ver te zoeken. Toch wil je het nog steeds graag doet doen en zorgen dat jouw pubers gelukkig zijn.

In dit boek staan niet je pubers, maar jij als moeder centraal. In de twintig jaar dat ik met moeders en pubers werkte werd elke keer weer duidelijk dat jij als moeder de motor bent achter een positieve ontwikkeling van je puber. Jij kunt ze een inspirerend voorbeeld geven door zelf een energieke en zelfverzekerde moeder te zijn. Een moeder die weet wat ze wil en hierna handelt.

De praktische opdrachten en verhalen in dit boek laten jou zien hoe je zo'n moeder kunt zijn. Het geeft je daarnaast meer inizhct in jezelf en in jouw unieke talenten. Duik in de opdrchten en ervaar hoe jij meer energie en zelfvertrouwen ontwikkelt en tegelijkerteijd je pubers inspireert om hun eigen weg te gaan.  

Nelly's boek laat je ontdekken dat je goed voelen, ook met pubers in huis niet ingewikkeld hoeft te zijn. Alle aandacht voor jou. Met humor, praktische opdrachten en verhalen van andere moeders. Heerlijk om te voelen dat je niet de enige bent. -Tischa Neve- .

Nelly ter Voert heeft ruim twintig jaar ervaring met het coachen van moeders en pubers. In dit boek deelt ze haar belangrijkste ervaringen. ze gelooft dat onze talenten het kompas zijn voor onze ontwikkeling. Nelly deelt haar kennis en ervaring via trainingen en een coachopleiding. deze doet ze vanuit haar bedrijven TalentWoman en TalentProfs. 

Nelly kijkt met een positieve blik naar het leven zonder uitdadigngen uit de weg te gaan of te verbloemen. Ze woont op het water, geniet van het avontuur en de vijrheid in haar leven. 's Zomers vaart ze maandenlang met haar boot  "Perla", haar man en hun honden. Nelly houdt van koken, pure chocolade en alles wat aquablauw is.


Bestellen
Plaats
Het boek: Ik wil het anders! ligt begin oktober in de winkels.